Styrk dine idrætskompetencer med TalentCenter

Hvad er det?

Talentcenter er eliteSilkeborgs træningstilbud til elever i 6. klasse, som gerne vil dygtiggøre sig inden for deres sportsgren – og som drømmer om at kombinere sport og skole i 7. – 9. klasse på Sølystskolen eller Langsøskolen.

Talentcenter giver udøveren mulighed for at forbedre sine kropslige kompetencer via et anerkendt og veldokumenteret aldersrelateret træningsprogram – vi kalder det BASIS-træning – som blandt andet tager udgangspunkt i Team Danmarks anbefalinger. Det er samtidigt klubbernes mulighed for at øge udøvernes træningsmængde, og få et bedre kendskab til jer.

Hvordan fungerer det?

I efteråret 22 inviteres de forskellige idrætsgrene til 1-2 dage, hvor udøverne kan stifte bekendtskab med vores BASIS-træning. På disse træningsdage, vil udøverne opleve hvordan eliteSilkeborg arbejder med fysisk træning som supplement til den pågældende elevs idræt/sport. 
Det er samtidigt den slags træning, som kommende elever på Talent Team vil opleve i deres skoleskema.
I foråret – når eleverne er bekræftet til optagelse på Talent Team – vil der være et kontinuerligt forløb hver uge, hvor vi klargører udøverne til skolestart. Udover det fysiske element, har træningen også karakter af sociale relationer, ligesom vores BASIS-camp i uge 26 skal være med til at skabe den gode skolestart efter sommerferien.

Hvad koster det?

TalentCenter-træning om fredagen: Kan tilmeldes til en pris på 300 kr. for alle otte fredage. 

BASIS-Camp: Vil du gerne deltage i mandag-onsdag i uge 26, fra kl. 9-15, koster dette 1300 kr. Det inkluderer: aktiviteter, fuld forplejning og en t-shirt. 

Inden d. 10. april kan du tilmelde dig både TC-fredagstræning OG BASIS-Camp for 1300 kr. og spare udgiften på TalentCenter-træningerne. 

Hvis man er i en økonomisk situation, der gør, at deltagerudgiften er en udfordring, eller har barnet eventuelle allergier, skader, medicin eller andre hensyn, skal dette meddeles til eliteSilkeborgtalentcenter@elitesilkeborg. 

 

Hvordan tilmelder du dig?

TC er åbent for alle udøvere, uanset sportsgren og klubtilhørsforhold.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen herunder.

Talentcenter tilmelding

Talentcenter tilmelding

Fornavn
Efternavn
Hvilke dage deltager du?
Betaling overføres til mobilepay: 910820