Styrk dine idrætskompetencer med TalentCenter

Hvad er det?

Talentcenter er eliteSilkeborgs træningstilbud til elever i 6., 7. og 8. klasse, som gerne vil dygtiggøre sig inden for deres sportsgren – og som drømmer om at kombinere sport og skole i 7. – 9. klasse på Sølystskolen eller Langsøskolen.

Talentcenter giver udøveren mulighed for at forbedre sine kropslige kompetencer via et anerkendt og veldokumenteret aldersrelateret træningsprogram – vi kalder det BASIS-træning – som blandt andet tager udgangspunkt i Team Danmarks anbefalinger. Det er samtidigt klubbernes mulighed for at øge udøvernes træningsmængde, og få et bedre kendskab til jer.

Hvordan fungerer det?

I efteråret 23 inviteres de forskellige idrætsgrene til nogle dage, hvor udøverne kan stifte bekendtskab med vores BASIS-træning. På disse træningsdage, vil udøverne opleve hvordan eliteSilkeborg arbejder med fysisk træning som supplement til den pågældende elevs idræt/sport. 
Det er samtidigt den slags træning, som kommende elever på Talent Team vil opleve i deres skoleskema.
I foråret – når eleverne er bekræftet til optagelse på Talent Team – vil der være et kontinuerligt forløb i en periode efter påsken, hvor vi klargører udøverne til skolestart. Udover det fysiske element, har træningen også karakter af sociale relationer, ligesom vores BASIS-camp i uge 26 skal være med til at skabe den gode skolestart efter sommerferien.

Hvad koster det?

Tilmelding til TalentCenter-træningerne i efteråret 2023 er gratis

 

Hvordan tilmelder du dig?

TC er åbent for alle udøvere, uanset sportsgren og klubtilhørsforhold.

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen herunder.

Talentcenter tilmelding

Talentcenter tilmelding

Fornavn
Efternavn
Hvilke dage ønsker du at deltage?